DIT IS WIE WIJ ZIJN
Het begon met twee gerespecteerde professionals die ontdekten dat het erg tijdrovend en duur was om een professioneel bedrijfswaarderingsrapport te genereren. Dat moet toch veel sneller en gemakkelijker kunnen want we hebben toch alle cijfers?

En als je zo veel talent en ervaring richt op één probleem – bedrijfswaardering minder tijdrovend, veel goedkoper en toegankelijker maken voor accountants en administratiekantoren – dan krijg je een fenomenale oplossing.

Nu, met GRAYDON (100% dochteronderneming van ATRADIUS) als strategische partner, bedient VALUEMAAT accountants en administratiekantoren in een breed scala van sectoren en branches.


Vlnr: Oprichters Rob Verbakel (Register Valuator) en Jelke Schaafsma van VALUEMAAT, en Gertjan Kampman, CEO van GRAYDON.

DIT IS WAAR HET ALLEMAAL OM DRAAIT
De software van VALUEMAAT is gebouwd om accountants en administratiekantoren te ondersteunen en een concurrentievoordeel te geven. Op basis van big data, business intelligence en analytics waarmee tijd en kosten worden bespaart door middel van automatisering.

Dit stelt accountants en administratiekantoren in staat om slimmer, niet harder, te werken om de customer lifetime waarde te maximaliseren. VALUEMAAT biedt accountants en administratiekantoren nu één van de meest betrouwbare bedrijfswaarderingsoplossingen in de markt die groei levert zonder dat er schaalbaarheidsbelemmeringen zijn.

DIT IS WAAR WE VOOR STAAN
Onze inzet voor het leveren van de beste bedrijfswaarderingsoplossing voor accountants en administratiekantoren, wordt gedreven door een consistente inzet voor uitmuntendheid en zorgvuldige aandacht voor detail.

Wij zijn gepassioneerd over bedrijfswaarderingstechnologie en proactief bezig met innovaties. Ook zijn wij toegewijd aan onze klanten en willen zo veel mogelijk van hen leren. Dit stelt ons in staat om te leveren wat we beloven als we het beloven.

Onze partner  GRAYDON

Dankzij de integratie van de data van Graydon met de technologie van VALUEMAAT, is het sneller en gemakkelijker geworden om een bedrijfswaarderingsrapport te genereren en inzicht te krijgen in de waardedrijvers. Lees meer >>

Onze partner  ICT Group NV

Samen met het aan de beurs genoteerde bedrijf ICT Group NV, 1000 software technologie professionals, hebben wij een betrouwbaar en veilig online platform gebouwd. Lees meer >>

Waarom VALUEMAAT?

Omdat de VALUEMAAT software u helpt om snel, gemakkelijk en gestructureerd bedrijfswaarderingsrapporten te genereren waarmee u uw klanten kunt helpen hun (financiële) doelen te bereiken. Het kan zijn dat uw klanten wakker liggen van de financiering, groei of verkoop van het bedrijf en het realiseren van hun pensioen. Met de bruikbare en betaalbare software van VALUEMAAT krijgt u naast inzicht in de waarde ook inzicht in de risico’s en kansen van het bedrijf en hoe doelen bereikt kunnen worden.

Inzicht kunnen geven in de waarde van een bedrijf  is niet alleen een complexe rekensom maar ook goede analyses maken van interne en externe omgevingsinvloeden die op het bedrijf afkomen. Om snel en makkelijk een bedrijfswaarderingsrapport te genereren en een helderder inzicht te kunnen geven in de toekomst en in de  waarde van het bedrijf  maakt VALUEMAAT, naast de kennis en ervaring van het valuation team waaronder een register valuator en econometristen, gebruik van informatie uit honderden online en offline bronnen waaronder het  GRAYDON netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven. Al 129 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de financiële en commerciële bedrijfsinformatie tot innovatieve en betrouwbare informatie.

Met de VALUEMAAT software, helpt u ondernemers, uw klanten, met het begrijpen waarom het belangrijk is altijd inzicht te hebben in de waardedrijvers en de bedrijfswaarde en hoe deze te verhogen.

Ondernemers weten dat de wereld snel veranderd. Doorlopend inzicht in de bedrijfswaarde en de factoren die de waarde van het bedrijf bepalen, zorgen ervoor dat ondernemers snel kunnen inspelen op deze veranderingen.

Inzicht in de waarde of een bedrijfswaarderingsrapport is nodig bij:
Groei scenario planning ● Pensioen planning ● Verkoop of kopen van een bedrijf ● Management buy-in of buy-out ● Medewerkersparticipatie ● Overdracht binnen familie ● Compagnon verzekering ● Echtscheiding ● Conflict ● Insolventie/recovery ● Risico planning ●Financiering ● Start-up ● Gewoon nieuwsgierig.

0 %
weet wel de waarde van huis en auto maar niet van het bedrijf, dat is toch vreemd?
0 %
van de ondernemers neemt een keer afscheid van het bedrijf, en wil dan een hoge bedrijfswaarde.
0
bedrijven worden niet verkocht, het verschil tussen waarde en prijs is te groot.

Waarom zijn wij anders?

Onze klanten vertellen ons dat we uniek zijn om een aantal belangrijke redenen, waaronder::

  • Ervaren en deskundige medewerkers
  • De vanzelfsprekendheid waarmee we altijd aandacht geven
  • Naar hen willen luisteren en bereid zijn voortdurend serieuze aandacht te geven
  • Zeer goede prijs, kwaliteit en service