Bedrijven gebouwd om te verkopen zijn 58% meer waard!

Wat zou je moeten doen om een opbrengst op je investeringen te realiseren van 58%?
Wat zou je moeten doen om je huis 58% meer waard te maken?
Zou je een nieuwe keuken plaatsen? Of misschien een uitbouw voor een grotere woonkamer en een paar extra slaapkamers?

Hoe lang zou je moeten wachten tot je investering met 58% is gegroeid?
Drie jaar? Vijf jaar?  Misschien 15 jaar?

Laten we het nu hebben over waarschijnlijk jouw grootste economische bezit: jouw bedrijf.
Een ValueMaat beoordeling van de bedrijfswaarde en de waardedrijvers van jouw bedrijf geeft jou stap voor stap de kans voor het verhogen van de waarde van jouw bedrijf tot wel 58%.

Net als de cockpit-meters van een vliegtuig, zijn er een aantal hefbomen (waardedrijvers) die je kunt aanpassen om de waarde van jouw bedrijf te verbeteren.
De beoordeling door het ValueMaat platform laat zien hoe jij scoort op elk van de 14 belangrijkste waardedrijvers die zorgen voor de waarde van jouw bedrijf.

Van elke individuele waardedrijver kun je in het ValueMaat platform zien hoe groot de invloed is op de waarde van jouw bedrijf.
Samen met het persoonlijk advies, door onze Business Buddy’s, voor het verbeteren van jouw prestaties is het mogelijk om stap voor stap de waarde van jouw bedrijf te verhogen.

De beoordeling van jouw bedrijf bevat het volgende:

  • Een schatting van de bedrijfswaarde: Jouw eigen 14 pagina tellende bedrijfswaarderingsrapport inclusief een schatting van de bedrijfswaarde, afgeleid uit onze analyse van de cijfers en antwoorden op vragen die jij hebt ingevuld.
  • Jouw rapport geeft ook inzicht in 14 belangrijke factoren die zorgen voor een groot deel van de waarde van jouw bedrijf. Dit zijn de factoren waarop jij je kunt richten om de waarde van jouw bedrijf stap voor stap te verhogen.
  • Totaal 12 uur begeleiding, te verdelen over een periode van 12 maanden, door één van onze Business Buddy’s om jou te helpen met het interpreteren van de resultaten samen met samen met een actieplan voor het verhogen van de waarde van jouw bedrijf.

Het ValueMaat platform heeft meer dan 30.000 bedrijfswaarderingen uitgevoerd.
Jouw bedrijf is zeer waarschijnlijk jouw grootste bezit, onderneem nu actie, laten we 12 uur investeren om het een stuk waardevoller te maken.

Klik hier om je aan te melden voor het ValueMaat platform.

Jelke Schaafsma

Neem contact op